Music

Drake bevestigt dat Nicki Minaj op nieuw album 'For All The Dogs' staat

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Drake bevestigt dat Nicki Minaj op nieuw album 'For All The Dogs' staat

Drake heeft de afgelopen twee jaar maar liefst drie albums gedropt en het lijkt erop dat de rapper vrolijk verdergaat met albums releasen. De rapper kondigde afgelopen donderdag zijn nieuwe plaat For all The Dogs aan. Alsof dat niet genoeg was, maakte Drizzy twee dagen later tijdens een concert in Detroit bekend dat fans een gloednieuwe track van hem en Nicki Minaj kunnen verwachten op het album.

'Eerste track in lange tijd'

"Ik ga iets verklappen vanavond, want ik heb veel liefde voor Detroit. Ik moet jullie vertellen dat ik en Nicki onze eerste track hebben in een hele lange tijd hebben gemaakt. Ik heb zoveel liefde voor haar", aldus Drake. De titel van het nummer hield de rapper nog wel geheim. Ook is het nog onbekend of hij de track als single dropt van zijn aankomende plaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerkingen

Drake en Nicki Minaj hebben de afgelopen dertien jaar veel samengewerkt. De laatste jaren lijkt de werkrelatie tussen de iconische hiphopsterren echter op een laag pitje te staan. De laatste keer dat de twee samen te horen waren was in 2021 op het nummer Seeing Green van de mixtape Beam Me Up Scotty.

Drake maakte tijdens de eerste show van zijn It's All A Blur-tour in Chicago bekend dat For all the Dogs "binnenkort" uitkomt. Een exacte releasedatum laat helaas nog even op zich wachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie