Entertainment

Drake dropt eigen poëziebundel: "Ik hoop dat mensen mij steunen"

foto: Instagram @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake dropt eigen poëziebundel: "Ik hoop dat mensen mij steunen"

Drake slaat een compleet andere weg in. De rapper heeft vannacht namelijk aangekondigd dat hij vandaag een poëziebundel zal uitbrengen. Drake heeft het afgelopen jaar samengewerkt met songwriter Kenza Samir om deze droom in vervulling te laten gaan.

Titles Ruin Everything

Drake liet vannacht via een post op Instagram weten dat hij voor het eerst in zijn leven een boek dropt in plaats van een album. Als we de foto's moeten geloven, wordt het boek uitgebracht met een blauwe cover met daarop in witte letters de titel: Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness by Kenza Samir & Aubrey Graham. Aubrey Graham is de echte naam van de Canadese rapper.

Zenuwachtig

Drake laat weten erg zenuwachtig te zijn voor de release. Het is namelijk voor het eerst dat hij zoiets doet en hij hoopt maar dat dit goed ontvangen wordt. "Ik weet niet of ik ooit in mijn leven zo sterk heb gewild dat mensen iets van mij zullen kopen of steunen", schrijft de rapper dan ook bij zijn Instagrampost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onthulling

Drake liet in 2022 voor het eerst vallen dat hij bezig was met het schrijven van een boek. Tijdens een aflevering van zijn SiriusXM-radioshow, Table for One, onthulde hij dat hij het plan had om een poëziebundel uit te brengen. Hij vierde op dat moment de release van zijn zevende studioalbum, Honestly, Nevermind.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Release

Wil je het boek zelf bemachtigen? Dan is vandaag je kans. Het poëziebundel zou vanaf vannacht namelijk te verkrijgen moeten zijn op Drake zijn eigen merchandise-site, drakerelated.com. Hoe laat het boek precies te verkrijgen zal zijn en hoeveel deze zal kosten is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie