Entertainment

Lil Yachty claimt dat elke wc in woning van Drake 2Pac afspeelt: "Het is zo irritant"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Lil Yachty claimt dat elke wc in woning van Drake 2Pac afspeelt: "Het is zo irritant"

Wilde je om de ene of andere reden altijd al weten hoe het is om bij elk toiletbezoek het nummer Hit 'Em Up van 2Pac te horen? Lil Yachty heeft het meermaals meegemaakt bij Drake thuis en volgens hem is het allesbehalve plezierig. Dat liet de rapper weten tijdens een livestream met YouTuber Kai Cenat.

Weinig leuks aan

Tijdens de livestream onthulde Lil Yachty dat 2pacs klassieke disstrack automatisch wordt afgespeeld bij Drake thuis zodra de wc-deksel omhoog komt. Hoewel dat de eerste paar keer leuk is, is de lol er volgens de rapper snel van af. "Elk toilet in Drakes huis heeft een verwarmde toiletbril en zodra je de wc nadert gaat de wc-deksel omhoog en wordt Hit 'Em Up van 2Pac afgespeeld", aldus Yachty. "Ik zweer het je. Elke keer hoor je weer: 'Yeah, you fat muthafucka'. Het is zo irritant wanneer je moet poepen, want je hoort telkens dezelfde track."

Grote boodschap

Lil Yachty zegt verder meerdere keren een 'grote boodschap' te hebben gedaan bij Drake thuis. Hoewel hij verschillende wc's heeft bezocht, zijn er nog zeker acht of negen toiletten in Drakes woning waar hij zijn behoefte nog niet heeft gedaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hechte vriendschap

Lil Yachty en Drake hebben de afgelopen jaren een hechte vriendschap opgebouwd. Zo schreef Drake in november vorig jaar in een bericht via zijn Instagram Stories: "Waar zou ik zijn zonder onze vriendschap. Bedankt voor je tijd, je talent en je adlibs."

Drakes lovende woorden volgden na Lil Yachty's aanzienlijke bijdrage aan het album Her Loss, waarvoor Drake samenwerkte met 21 Savage. Niet alleen koos Yachty de cover van de plaat uit, maar produceerde hij ook de tracks Pussy & Millions, Privileged Rappers, BackOutsideBoyz en Jumbotron Shit Poppin. Bovendien leverde hij ook achtergrondvocalen voor de twee laatstgenoemde nummers.

Stoppen met muziek

Eind februari bracht Lil Yachty ook een ruim 35 minuten durend interview met Drake uit. Daarin vertelde Drake onder andere dat hij er steeds vaker aan denkt om te stoppen met het maken van muziek. "Ik denk dat ik nu op een punt ben... Ik heb het gevoel dat wij het hier onlangs nog met elkaar over gehad hebben", begint hij zijn verhaal. "Maar ik heb steeds vaker het gevoel dat ik de gedachte van een sierlijke uitweg in mijn hoofd introduceer", aldus de Canadese rapper.

Ster advertentie
Ster advertentie