Entertainment

Drake heeft spijt: "Had naam van ex niet moeten noemen in tracks"

foto: Instagram: @futuremoodstudios
  1. Newschevron right
  2. Drake heeft spijt: "Had naam van ex niet moeten noemen in tracks"

Drake heeft spijt dat hij in sommige tracks zijn exen bij naam noemt. Dat vertelt hij aan Lil Yachty in A Moody Conversation. Volgens de Canadese rapper hebben zijn 'shout-outs' meer impact op het leven van zijn exen dan hij van tevoren verwacht had.

Anders kunnen doen

Een van de tracks waarop Drake zijn ex bij naam noemt, is Weston Road Flows. "Maar ik haat het om die shit terug te horen", aldus de Started From The Bottom-rapper. "Het is een van de dingen waarvan ik denk dat ik het anders had kunnen doen in mijn carrière." Drake legt uit dat een van zijn exen hem vertelde dat zijn lines veel impact hebben op haar leven. "Maar ik heb die teksten nooit met een verkeerde intentie geschreven, dus ik was daar niet bewust van."

Dunne lijn

Drake realiseerde zich pas wat voor invloed zijn teksten hebben toen zijn ex hem daarop wees. "Ze zei: 'Het gaat er niet om wat je over mij zegt, maar het feit dat je me überhaupt bij naam noemt. Je weet namelijk niet wie op dat mijn partner is en of mijn familie overal van op de hoogte is. En stel dat je wel enige vorm van onvrede over mij uit, dan moet ik opeens de puzzelstukjes van mijn eigen leven weer bij elkaar zien te rapen."

Volgens Drake is het een dunne lijn waarop hij probeert te balanceren. "Ik doe mijn best om te stoppen met het noemen van namen in mijn tracks. Maar tegelijkertijd ben ik graag eerlijk in mijn muziek. Die twee dingen werken elkaar tegen en daar probeer ik de juiste balans in te vinden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie