Entertainment

Drake geeft recent gedumpte fan 50.000 dollar

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Drake geeft recent gedumpte fan 50.000 dollar

Drake laat zich opnieuw van zijn beste kant zien. Afgelopen zaterdag trad de zanger uit Toronto op in het Kaseya Center in Miami. Tijdens het concert merkte hij een fan op die een bord omhoog hield waarop stond dat zijn vriendin hem had gedumpt. Op dat moment bood Drake de fan 50.000 dollar aan.

Fan

Tijdens het concert zag de rapper een bord met een interessante tekst. Hij zei: ''Ik moet die tekst lezen, het is een leuke tekst.'' Vervolgens zei hij: ''Normaal gesproken doe ik iets aardigs voor een dame, geef ik bijvoorbeeld een tas weg of zoiets.'' Daarna sprak hij iemand anders aan en zei: ''Deze jongen hier, hij zegt: 'Ik heb al mijn spaargeld uitgegeven om kaartjes te kopen voor mijn ex-vriendin en mij, maar eerlijk gezegd, het maakt me niet meer uit, het is echt haar verlies.' Dus is ze vanavond niet met je meegekomen? Is ze niet hier voor het Drake-concert vanavond?! Wat is er mis met haar?'' Het publiek begon te roepen: ''Fuck that bitch!'' Drake probeerde hen te kalmeren door te zeggen: ''Oké, dat is een beetje agressief.'' Hij vervolgde: ''Weet je wat? Ze gaat zich echt ellendig voelen, want ik ga je 50.000 dollar geven zodat je vanavond indruk op haar kunt maken. Het is jouw avond vanavond!''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrijgevig

Dit is niet de eerste keer dat Drake vrijgevig is tijdens een optreden. Tijdens een eerdere show van zijn It's All A Blur Tour in Los Angeles besloot hij een fan te verrassen met een zeer kostbare handtas. Hij gaf de fan een Birkin-tas van het merk Hermès, die niet alleen erg duur is maar ook uiterst exclusief. Zo'n tas kost gemiddeld ongeveer 28.000 euro. Ook heeft hij tijdens zijn It's All A Blur Tour een andere fan enorm verrast. Bij zijn show in Las Vegas besloot de rapper een fan 50.000 dollar te schenken nadat hij zijn geld voor meubels had gebruikt om het uitverkochte concert bij te wonen.

Ster advertentie
Ster advertentie