Music

Deze artiesten lijkt Drake te dissen op For All The Dogs

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Deze artiesten lijkt Drake te dissen op For All The Dogs

Gisteren kwam Drake's langverwachte album For All The Dogs uit en het lijkt alsof iedereen het erover heeft. Van te voren waarschuwde de superster op OVO Sound Radio dat hij dingen zou zeggen die banden zouden verbreken en schepen zouden verbranden. Vlak daarvoor zei ook Lil Yachty dat hij met controversiële lyrics zou komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pusha T en Rihanna

Mensen verwachtte op de eerste track van het album, Virginia Beach, dat hij Pharell en Pusha T zou dissen, omdat ze uit Virginia komen, maar dat lijkt niet zo te zijn. Op Fear of Heights echter, zegt hij "Virginia I might pull up and chill" en lijkt daarmee te laten weten dat hij gewoon daar zou komen chillen en niks te maken zou hebben met het feit dat het de thuisplaats van Pusha T is. Op dezelfde track denken fans te kunnen horen dat hij het over Rihanna heeft. Hij gebruikt namelijk een aantal keer het woord "Anti", wat ook de naam is van een van Rihanna's meest succesvolle albums. Ook heeft hij het over een ex en over de Antilles, waarmee hij mogelijk verwijst naar Barbados, waar de zangeres vandaan komt.

Dillon Brooks en The Weeknd

Hij is minder cryptisch op Another Late Night, waarin hij een directe diss maakt naar basketballer Dillon Brooks, die hij zelfs bij naam noemt. "Shawty ran some Dillon Brooks / can't believe this n**** talkin', damn", rapt hij in het begin. Hiermee verwijst hij volgens luisteraars naar een interview waarin het team van Brooks en hijzelf de keuze kregen tussen Drake en zijn mede Canadese beroemdheid Ryan Reynolds. Iedereen in het team behalve Brooks koos toen voor Drake.

Het meest verrassend is daarentegen dat hij The Weeknd lijkt te dissen in All The Parties, al zijn daar de meningen over verdeeld. Van een bestaande beef tussen de twee artiesten is niets bekend en over wat hij precies zegt, zijn nogal wat twijfels. Volgens lyric-website Genius zegt Drake namelijk: "My b****es playin PND 'n 'em" , the shawties only listen to the Weeknd", terwijl anderen horen: "My b****es playin PND 'n 'em" , the shawties don't listen to the Weeknd".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie