Up 2 Date

Drake kondigt releasedatum nieuw album aan: "Beste muziek ooit"

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.comfoto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Drake kondigt releasedatum nieuw album aan: "Beste muziek ooit"

Drake's nieuwe album heeft eindelijk een releasedatum. De rapper deelde het nieuws op Instagram en als we zijn vaders reactie moeten geloven, dan bevat het album For all the Dogs de beste nummers die Drake ooit heeft uitgebracht.

For all the Dogs komt op déze datum uit

Drake-fans moesten geduldig afwachten tot hij zijn releasedatum zou delen, maar de dag is eindelijk aangebroken. Vandaag liet de rapper namelijk met een Instagrampost weten dat zijn album For all the Dogs op 22 september uitkomt. Voor deze aankondiging gebruikte Drake oude beelden van zijn vader Dennis Graham, waarin hij een optreden geeft.

Als trotste vader reageerde Dennis dan ook meteen onder de Instagram post met een hartverwarmende tekst. “Ik heb het geluk gehad dat ik in mijn zoons kleedkamer mocht zitten om zijn nieuwe album te luisteren. Ik moet zeggen dat dit één van zijn beste albums ooit is en ik ben er zeker van dat elke Drake-fan hetzelfde zal voelen." Hij sluit de reactie af met dat For all the Dogs alles bevat waar we als fans op hebben gewacht. "Gefeliciteerd zoon, ik voel dit echt".

Fans teleurgesteld in Drake

Vorige maand zorgde de Canadese rapper nog voor veel commotie rondom zijn nieuwe album. Hij deed begin augustus namelijk een uitspraak tijdens zijn uitverkochte Madison Square Garden show in New York, waarin hij deelde dat het zo'n twee weken zou duren voordat zijn album uitkwam.

Fans wereldwijd waren in de veronderstelling dat For all the Dogs op 25 augustus zou uitkomen. Uiteindelijk bleek dit niet zo te zijn en uitten zij hun teleurstelling op social media. Iets wat rapper Lil Yachty niet helemaal begreep. Op X (bekend als Twitter) schreef hij dat het 'dom' was dat er werd gedacht dat 25 augustus de releasedatum van het album zou zijn. "Niemand heeft ooit gezegd dat For all the Dogs vandaag zou uitkomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie