Entertainment

Drake teleurgesteld nadat fans geen beha's gooien tijdens concert

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake teleurgesteld nadat fans geen beha's gooien tijdens concert

De meeste artiesten worden er totaal niet blij van als concertgangers dingen op het podium gooien tijdens een optreden. Drake wel. Tijdens een show in Montreal vroeg hij fans namelijk om beha's het podium op te slingeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beha's

Drake stond dit weekend op het podium in Montreal voor zijn It's All a Blur-tournee, maar hij was niet zo tevreden met het publiek. In tegenstelling tot veel van zijn vorige optredens, waren er in Montreal namelijk nog helemaal geen beha's naar hem gegooid. In een video die gefilmd is door een fan, is te zien dat Drake er op een gegeven moment wat van besloot te zeggen. "Voordat ik doorga met het volgende nummer, wil ik iets zeggen: dit is het eerste podium waar ik nog geen beha's heb gekregen en ik ben diep teleurgesteld", aldus de Canadese artiest.

Teleurgesteld

De rapper vroeg vervolgens fans om hun beha te gooien: "Als je een beha hebt, laat me dan weten dat ik nog steeds gaande ben, want ik voel me alsof ik misschien een slechte show geef of zo. Ik heb helemaal geen beha's gezien vanavond." Hij gaf daar overigens nog een kleine disclaimer bij: "Begin nu niet schoenen en telefoons te gooien!" Tijdens de eerste show van zijn tour kreeg hij namelijk een telefoon naar zich toegegooid.

Nieuw album

Drake is op dit moment druk met zijn It's All A Blur-tour, maar ondertussen is hij ook nog met een ander project bezig. Tijdens een show in Chicago maakte hij namelijk bekend dat fans een nieuw album kunnen verwachten. De plaat heet For all the Dogs en komt "binnenkort" uitkomt. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar Drake liet wel weten dat Nicki Minaj op het nieuwe album te horen is.

Ster advertentie
Ster advertentie