Music

Cover nieuw album Drake 'For All The Dogs' gemaakt door 5-jarige zoontje Adonis

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Cover nieuw album Drake 'For All The Dogs' gemaakt door 5-jarige zoontje Adonis

Drake heeft via Instagram de cover van zijn komende album For All The Dogs bekendgemaakt. Volgens de rapper uit Canada is het ontwerp gemaakt door zijn vijfjarige zoontje Adonis.

Album-cover door zoontje Adonis

Op de cover is een eenvoudige tekening te zien van een witte hond met rode ogen. De achtergrond is door de vijfjarige kunstenaar volledig zwart gelaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Release album For All The Dogs

Drake heeft de releasedate van For All The Dogs nog niet officieel bekendgemaakt, maar hintte al meerdere keren naar de komst van het album. Zo vertelde hij op 25 juli tijdens een show van zijn It's All A Blur-tour dat de plaat "binnen een week of twee" zou uitkomen. Ook op 13 augustus plaagde hij het publiek met een verwijzing naar zijn nieuwe album. "Ik heb inmiddels echt besloten op welke dag ik ga releasen", zei Drake zonder aan te geven wanneer.

Daarnaast werd Drake in verschillende steden rondom zijn shows gezien met een hondenmasker - een verwijzing naar de titel van het album For All The Dogs. Zo verkleedde hij zich de afgelopen weken onder meer al als een Doberman en een Bulldog.

Drake als vader

Drake onthulde in 2020 dat hij een zoontje heeft met de Franse kunstenaar Sophie Brussaux. Hoewel de rapper Adonis aanvankelijk voor de buitenwereld verborgen hield, maakte Pusha T het nieuws 2,5 jaar na de geboorte bekend in een disstrack. "Het klopt. En ik zal er alles aandoen om een ​​geweldige vader te zijn", bevestigde Drake, die in 2020 voor het eerst foto's van Adonis deelde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie