Entertainment

Drake wakkert beef met Pusha T aan en sneert naar Pharrell

foto: YouTube: Drake
  1. Newschevron right
  2. Drake wakkert beef met Pusha T aan en sneert naar Pharrell

Drake zijn hoofd is heet! De Canadese rapper is te horen op het nieuwe album Utopia van Travis Scott en haalt in zijn verse op de track Meltdown uit naar verschillende artiesten. Zo wakkert Drake de beef met Pusha T aan en deelt hij een sneer uit naar Pharrell.

Diss naar Pusha T en Pharrell

De beef tussen Drake en Pusha T leek inmiddels al een tijdje achter de rug, maar Drake is er blijkbaar nog niet klaar mee. De Canadese rapper komt voor Pusha en zijn 'boss' Pharrell. Op de track Meltdown rapt Drake het volgende: "I melt down the chains that I bought from your boss, give a f*ck about all that heritage shit." Met de line deelt hij zowel een sneer uit naar Pusha T als naar Pharrell.

De Mercy-rapper laat zich namelijk regelmatig positief uit over Pharrell, die hij zelfs openlijk 'the boss' noemt. Daarnaast was Pusha ook getekend bij het label Star Trak Entertainment en is Pharrell in feite dus ook echt zijn baas geweest. In zijn verse beweert Drake dat hij de ketting van de baas van Pusha T omgesmolten heeft, want "f*ck dat erfgoed gedoe". De Canadese rapper kocht namelijk begin dit jaar een ketting van Pharrell bij een veiling, maar zou die dus niet met veel liefde gekoesterd hebben.

Louis Vuitton

Drake deelt vervolgens nog een sneer uit naar Pharrell, die sinds het overlijden van Virgil Abloh aangesteld is als de nieuwe Creative Director van Louis Vuitton. "Since V (Virgil Abloh, red.) not around, the members done hung up the Louis. They're not even wearing that shit", waarmee Drake suggereert dat niemand meer Louis Vuitton wil dragen sinds de aanstelling van Pharrell.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oude beef aangewakkerd

Pusha T en Drake konden lange tijd niet door een deur en hadden ruzie sinds 2011. De beef blies pas echt op in 2018 toen Pusha T in de disstrack The Story Of Adidon onthulde dat Drake een kind had. De Mercy-rapper maakte afgelopen jaar echter bekend dat de grootste spanningen achter de rug waren. "Ik heb geen tijd meer voor dat soort spelletjes", vertelde Pusha T. Hoewel hij er klaar mee lijkt te zijn, geldt dat blijkbaar niet voor Drake. De Canadese wakkert met zijn lines een gevoelige ruzie aan die al voorbij leek te zijn. Veel fans zijn dan ook benieuwd hoe Pusha T en Pharrell zullen reageren op de disses van Drizzy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie