Entertainment

Vrouw die beha naar Drake gooide krijgt deal met Playboy aangeboden

foto: TikTok: @veronicaaacorr401 / Twitterfoto: TikTok: @veronicaaacorr401 / Twitter
  1. Newschevron right
  2. Vrouw die beha naar Drake gooide krijgt deal met Playboy aangeboden

Drake klaagde vorige week nog tijdens een concert in Montreal dat hij geen beha's op het podium zag slingeren. Zijn gebeden werden dit weekend eindelijk verhoord toen een vrouw, genaamd Veronica Correia, haar beha met maat 80G naar de rapper gooide tijdens zijn concert in Madison Square Garden. De actie ging zo viral dat Veronica een berichtje van Playboy ontving.

Drake blij met beha

Nadat Veronica afgelopen zondag haar beha richting Drake gooide, pakte de gelukkige rapper deze op en checkte hij de cupmaat. "36G (Amerikaanse maat, red.)? Zoek deze vrouw onmiddellijk op", reageerde een verbijsterde Drake. Hoewel verschillende vrouwen claimden dat de beha van hen was, had Veronica (gelukkig voor haar) hét beeldmateriaal om te bewijzen dat het om haar beha ging. Die video deelde ze op TikTok. In de caption liet ze voor de duidelijkheid weten: "IK BEN HET!!!!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deal met Playboy

De virale actie leverde Veronica vooralsnog geen date met Drake op. Wel werd ze via Instagram benaderd door Playboy. In haar Stories deelde Veronica een screenshot van het bericht. "Hi Veronica, je bent prachtig. Ik maak deel uit van het Playboy-rekruteringsteam en we houden van je look. We hebben onlangs een nieuwe Playboy-app gelanceerd die alleen op uitnodiging beschikbaar is en die creators de mogelijkheid biedt om inkomsten te genereren met exclusieve content. We nodigen je uit om je aan te melden. Laat me weten zodra je je hebt aangemeld, dan accepteer ik je meteen", liet een Playboy-medewerker weten.

Veronica was dolgelukkig met het berichtje van Playboy en antwoordde: "Hoi, ontzettend bedankt. Ik heb me aangemeld en kan niet wachten om iets terug te horen."

foto: Instagram: @olivia.veronica.corr

'Wat doe ik verkeerd?'

Op social media raken mensen niet uitgepraat over de actie van Veronica. "Die vrouw gooit haar beha en wordt benaderd door Playboy. Wat doe ik verkeerd in mijn leven?", schrijft iemand op Twitter. Een andere Twitteraar schrijft: "Ze gooide haar beha naar Drake, hij zei er een aantal woorden over en ze krijgt een deal met Playboy aangeboden. Zijn invloed is echt op een ander level."

Ster advertentie
Ster advertentie