Entertainment

Waarom droeg Drake een hondenmasker bij het verlaten van hotel in New York?

foto: YouTube: NewYorksRealPaparazzi / 247papsfoto: YouTube: 247paps
  1. Newschevron right
  2. Waarom droeg Drake een hondenmasker bij het verlaten van hotel in New York?

Dat Drake naast artiest een fashionicoon is, bewees hij onlangs opnieuw met de aankondiging van zijn upcoming Nike Tech Fleece-collectie. Maar wat hij donderdag in New York deed, was wel een heel bijzonder fashionstatement. De Canadese rapper droeg bij het verlaten van zijn hotel namelijk een hondenmasker. But why?!

Hondenmasker, New York Yankees-shirt en glas wijn

Drake werd met het bijzondere hondenmasker gespot toen hij onderweg was naar zijn optreden in het Barclays Center voor zijn It's All a Blur Tour met 21 Savage. Hij droeg daarbij een New York Yankees-shirt en een grijze joggingsbroek. Ook had hij een glas wijn in zijn handen. Het kan zijn dat Champagne Papi niet in de mood was om gefotografeerd te worden. Maar hoogstwaarschijnlijk had het dragen van het masker een andere reden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album komt binnen een aantal weken

Op social media raakten fans namelijk enthousiast, omdat Drake naar alle waarschijnlijkheid met meer nieuws zou komen rondom zijn For All The Dogs-album. Dat bleek uiteindelijk ook te kloppen. "Er komt een album uit binnen, ik weet niet, een aantal weken of zo", liet hij gisterenavond tijdens zijn optreden in New York weten. Ook had hij nog meer goed nieuws voor zijn fans. "Morgen wordt er een freestyle gedropt", zei hij refererend naar zijn On The Radar-freestyle met Central Cee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

For All The Dogs

Over For All The Dogs, dat Drake eerder deze maand aankondigde, is nog niet heel veel bekend. Tijdens een concert in Detroit onthulde de rapper in ieder geval één ding waarop zijn fans zich kunnen verheugen. "Ik ga iets verklappen vanavond, want ik heb veel liefde voor Detroit. Ik moet jullie vertellen dat Nicki en ik onze eerste track in een hele lange tijd hebben gemaakt. Ik heb zoveel liefde voor haar", liet Drake weten.

Ster advertentie
Ster advertentie