Entertainment

'Rihanna in geheim bevallen van tweede kind met A$AP Rocky'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Rihanna in geheim bevallen van tweede kind met A$AP Rocky'

Rihanna is in het geheim bevallen van haar tweede kind met A$AP Rocky. Dat meldt TMZ. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite hebben Rihanna en Rocky opnieuw een jongetje mogen verwelkomen.

Rihanna in geheim bevallen

Bronnen dichtbij het koppel melden aan TMZ dat hun tweede kindje op 3 augustus in Los Angeles is geboren. Hoe de baby officieel heet, is niet bekendgemaakt, maar de site weet wel te melden dat de naam begint met een 'R'.

De laatste keer dat Rihanna in het openbaar gespot werd, was in juni, toen zij en Rocky op wereldreis waren. Fans konden destijds aan haar babybump duidelijk zien dat ze al ver in haar zwangerschap was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede kind

Rihanna kondigde haar tweede zwangerschap aan in februari, gedurende haar iconische Super Bowl half time-show. Tijdens haar performance toonde ze haar zwangere buik en verraste ze kijkers wereldwijd met het babynieuws.

Rihanna en A$AP Rocky verwelkomden afgelopen jaar samen hun eerste kind. Hun zoontje RZA Athelston Mayers werd geboren op 22 mei 2022 en is vernoemd naar Wu-Tang Clan-lid RZA.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie