Entertainment

A$AP krijgt mogelijk tot negen jaar gevangenisstraf: "Rihanna bang om alleenstaande moeder te worden"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. A$AP krijgt mogelijk tot negen jaar gevangenisstraf: "Rihanna bang om alleenstaande moeder te worden"

A$AP Rocky en Rihanna breidden onlangs hun gezinnetje uit met de komst van hun tweede kindje. Het stel kreeg echter ook slecht nieuws, dat hun toekomstplannen om samen van hun gezin te genieten mogelijk een stuk ingewikkelder zal maken. De rapper moet namelijk voorkomen als verdachte in een zaak waarvoor hij mogelijk tot wel negen jaar celstraf voor kan krijgen.

A$AP Rocky verdacht

In 2021 zou A$AP Rocky een lid uit zijn eigen crew, A$AP Relli, neergeschoten hebben. Vorige maand heeft een rechter bepaald dat er voldoende reden is om A$AP Rocky voor te laten komen. Hij zal terecht staan voor het twee keer eerstegraads mishandelen met een vuurwapen. Op 8 januari 2024 moet hij voor de rechter verschijnen. Volgens TMZ is er videobewijs waarop te zien is dat de rapper een pistool vasthoudt voordat hij Relli door zijn hand zou hebben geschoten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mogelijk 9 jaar cel

Heat Magazine meldde dat een bron van hun die dicht bij het gezin van A$AP Rocky en Rihanna staat, vertelde dat de rapper mogelijk tot negen jaar celstraf krijgt. De bron geeft aan dat Rihanna zich als kersverse moeder van twee kinderen grote zorgen maakt om het lot van haar partner. "In het ergste geval, zullen ze (de rechter, red.) een voorbeeld van hem willen maken. Dan zal ze (Rihanna, red.) twee kinderen in haar eentje op moeten voeden. Het is een absolute nachtmerrie en niet iets waar ze ooit eerder over had nagedacht", aldus de bron.

Ster advertentie
Ster advertentie