Entertainment

Quavo betaalt een Japanse fan om zijn T-shirt uit te trekken

foto: Instagram: @QuavoHuncho
  1. Newschevron right
  2. Quavo betaalt een Japanse fan om zijn T-shirt uit te trekken

De Migos hebben natuurlijk fans over de hele wereld. Onlangs was Quavo in Japan waar hij een fan tegen het lijf liep die een vintage stijl T-shirt droeg met daarop een foto van Takeoff. Quavo was zo erg onder de indruk van het shirt met zijn overleden neefje erop, dat hij de fan vroeg het uit te trekken.

Quavo koopt T-shirt van fan

Op Instagram deelt Quavo in een post wat kiekjes van zijn trip in Japan. Tussen de slides zit ook een video waarin de Japanse fan en zijn interactie met Quavo te zien zijn. "Laat me dat shirt zien, maat. Ja je draagt die m*therf*cker gewoon. Die shit is keihard. Waar heb je 'm vandaan? Deze moet ik ook hebben. Ja ik wil deze.", zegt Quavo tegen de fan. "Dankjewel, bro. Wacht, wat wil je ervoor hebben? Ik geef je wel geld ervoor. Laat me m'n camera even van je afhalen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Uiteraard vonden Quavo's volgers het fantastisch om de video te zien. Murda Beatz, waarmee Quavo samenwerkt, reageerde: "Deze guy is een echte (fan, red.), hahaha". Een fan schreef onder de post: "Mijn guy (de Japanse fan, red.) gaat zich deze dag sowieso altijd herinneren als de dag dat Quavo hem z'n shirt liet uitdoen!"

TakeOff overleed nadat hij werd neergeschoten in een ruzie die ontstond na een dobbelspel in 2022. Op zijn sterfdag op 1 november deelden Quavo en Offset emotionele berichten op social media.

Ster advertentie
Ster advertentie