Music

Een jaar geleden overleed Takeoff: "Hij was de beste rapper van Migos"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Een jaar geleden overleed Takeoff: "Hij was de beste rapper van Migos"

Het is vandaag een jaar geleden dat Takeoff werd doodgeschoten in Houston, Texas. De Migos-rapper werd helaas niet ouder dan 28 en zijn dood wordt vandaag wereldwijd herdacht. In een interview met Power 106 in 2018, zei Quavo dat TakeOff de beste rapper van de Migos was: "Hij was altijd bezig met zijn vak (rappen). Hij werd er echt een meester in." Vandaag eren Offset en Quavo de veel te vroeg overleden artiest.

Invloed van Takeoff

De Migos hebben een onuitwisbare invloed gehad op hiphopcultuur en popcultuur in het algemeen. Met hun iconische hits als Versace, Motorsport en natuurlijk Bad and Boujee (waar Takeoff zelf overigens niet opstaat, red.), veranderden ze niet alleen de hiphopgame, maar ook voor veel mensen hun lifestyle. Als soloartiest wist Takeoff ook successen te behalen. Zijn album The Last Rocket, was commercieel geen gigantisch succes, maar wordt veelgeprezen door muziekkenners en vaak genoemd als het beste solo-album van de Migos-leden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quavo en Offset

De Migos gingen een tijdje uit elkaar, voordat Takeoff kwam te overlijden. Quavo en Offset legden het uiteindelijk bij en traden samen op ter ere van de overleden rapper. Nu, een jaar later, delen ze via hun socials hoe erg ze Takeoff missen en dat ze hem nooit zullen vergeten. Offset deelt een korte video waarin te zien is hoe Takeoff en Offset samen aan het bouncen zijn. Quavo deelde een mooie foto van de overleden rapper met de tekst: "Kan het niet vergeten. Zal het niet vergeten. Zal het nooit vergeten. Ik zal het onthouden." Met een raket-emoji (verwijzing naar Takeoff, red.) en een oneindigheidssymbooltje.


Rechtszaak

De rechtszaak tegen de aangeklaagde verdachte van de moord op Takeoff loopt nog steeds. Hij zal voor de rechter moeten verschijnen in januari 2024.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie