Entertainment

Verdachte van moord op Takeoff vrijgelaten op borgtocht

foto: KHOU 11
  1. Newschevron right
  2. Verdachte van moord op Takeoff vrijgelaten op borgtocht

Patrick Clark, de man die verdacht wordt van de moord op Takeoff, is vrijgelaten op borgtocht. Clark betaalde een borgsom van 1 miljoen dollar, meldt Houston Chronicle.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huisarrest

De verdachte in de zaak mag dus naar huis, maar moet verplicht een GPS-tracker dragen tijdens zijn huisarrest. Daarnaast mag hij geen vuurwapen bezitten en geen drugs of alcohol nuttigen. Zijn volgende zitting staat gepland voor 9 maart.

Schietpartij

Tijdens de schietpartij in november, waarbij Takeoff op 28-jarige leeftijd om het leven kwam, zou Clark schoten hebben gelost. Ondanks dat Clark niet de enige was die heeft geschoten tijdens het incident, zou een onderzoek hebben uitgewezen dat zijn kogels als enige Takeoff hebben geraakt.

Volgens de advocaat van Clark was er sprake van zelfverdediging. Clark zou pas hebben geschoten nadat er eerst door iemand anders werd geschoten. De advocaat heeft ook de borgtocht weten te halveren van 2 miljoen dollar naar 1 miljoen dollar, ondanks zorgen dat Clark het land zou kunnen ontvluchten. Voor zijn arrestatie zou Clark namelijk hebben geprobeerd naar Mexico te vluchten.

Ster advertentie
Ster advertentie