Entertainment

Overlijden Takeoff blijft zwaar voor Offset: "Probeer mijn hoofd omhoog te houden"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Overlijden Takeoff blijft zwaar voor Offset: "Probeer mijn hoofd omhoog te houden"

Offset heeft het nog altijd zwaar met het overlijden van zijn neef Takeoff. Middels een emotioneel bericht op Twitter laat de Migos-rapper weten dat hij de dood van Takeoff maar moeilijk kan verwerken.

'Nepglimlachen'

"Shit is niet makkelijk. Nepglimlachen en shit. Ik probeer met mijn hoofd omhoog te blijven lopen", schrijft Offset in een tweet waarbij hij een foto van Takeoff tijdens een optreden deelt.

In de comments proberen mensen Offset bemoedigende woorden aan te bieden. "Focus jezelf op het goede en de mooie herinneringen. Het verdriet gaat nooit weg, maar het wordt gaandeweg draaglijk. Gun jezelf de tijd om te rouwen, maar onthoud: hij (Takeoff, red.) zou niet willen dat je verdrietig bent", schrijft een Twitteraar. Iemand anders schrijft: "Houd jezelf sterk, young king. Jullie hebben samen geschiedenis geschreven, dat kan niet worden gewist. Samen hebben jullie hiphop veranderd. Takeoff heeft zijn missie op aarde voltooid en heeft zijn stempel gedrukt. Blijf sterk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donkere plek

Het is niet de eerste keer dat Offset laat weten dat hij struggelt met de dood van Takeoff. Zo tweette hij op 8 december dat hij zich "op een donkere plek" begeeft, gevolgd door een middelvinger-emoji.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verdachte opgepakt

Takeoff werd op 1 november doodgeschoten bij een bowlingbaan, nadat zijn Migos-partner Quavo verzeilt raakte in een verhitte discussie met een groep mensen. Eerder deze maand werd een 33-jarige man opgepakt als verdachte van de moord op Takeoff.

Ster advertentie
Ster advertentie