Entertainment

Verdachte van moord op Takeoff probeerde naar Mexico te vluchten

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Verdachte van moord op Takeoff probeerde naar Mexico te vluchten

De man die verdacht wordt van de moord op Migos-rapper Takeoff zou vlak voor zijn arrestatie geprobeerd hebben te vluchten naar Mexico. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten die zijn ingezien door Fox 5 Atlanta.

Kort na de moord op Takeoff op 1 november had de verdachte, Patrick Xavier Clark, met spoed een nieuw paspoort aangevraagd. Als reden voor de spoedaanvraag gaf hij aan graag zo snel mogelijk naar Mexico te willen reizen. Op basis van die informatie plus het feit dat hij tijdens zijn arrestatie een grote som geld bij zich had, hebben openbare aanklagers in Houston de rechtbank gevraagd om Clark als vluchtrisico te beschouwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onderzoek verloopt traag

Het onderzoek naar de dood van Takeoff verloopt vooralsnog traag, omdat bijna niemand van de veertig aanwezigen van het feest waar de schietpartij heeft plaatsgevonden een verklaring wil afleggen. De politie doet voornamelijk een beroep op camerabeelden, wat naar eigen zeggen veel langer duurt om te analyseren. Ondanks het trage verloop heeft de politie er altijd vertrouwen in gehad dat de dader snel gearresteerd zou worden.

DJ Pat

Patrick Xavier Clark is in Houston beter bekend als DJ Pat. De dj is eigenaar van de stripclub The Flame HTX. Na de moord op Takeoff bleef Clark veelvuldig berichten posten op Instagram alsof er niks aan de hand was. Zo plaatste hij een paar dagen na de moord een bericht met de caption “I ain’t perfect I’m solid tho.” Hetzelfde gold voor het Instagramaccount van de stripclub die wordt gerund door Clark.

Doodgeschoten in Houston

Takeoff, wiens echte naam Kirshnik Khari Ball was, werd op 1 november doodgeschoten in Houston (Texas) op het verjaardagsfeestje van een vriend waar nog zo'n veertig andere mensen aanwezig waren. De 28-jarige rapper werd door zijn hoofd geschoten en overleed ter plekke. Volgens de politie was Takeoff een onschuldig slachtoffer. Hij zou niet betrokken zijn geweest bij een ruzie die voorafging aan de schietpartij.

Ster advertentie
Ster advertentie