Entertainment

Beyoncé deelt geheim achter haar succes in krachtige speech

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé deelt geheim achter haar succes in krachtige speech

Dit jaar zijn er helaas geen ceremonies of feestjes voor alle geslaagden en afgestudeerden. Toch hebben de Obama's en verschillende celebs geprobeerd om een bijzonder moment te creëren in de Dear Class of 2020-livestream. Een van de indrukwekkendste speeches die gegeven werd, was die van Beyoncé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eigen podium bouwen

In haar speech moedigt Beyoncé alle geslaagden aan om zichzelf te blijven in alles dat ze doen. "Aan iedereen die zich anders voelt", zegt Beyoncé. "Als je deel uitmaakt van de groep die 'anders' wordt genoemd en die niet de kans krijgt om op het hoofdpodium te staan, bouw je eigen podium en zorg ervoor dat iedereen je ziet."

Zelf vond ze het angstaanjagend om haar eigen bedrijf te starten in de entertainmentwereld die nog steeds door mannen gedomineerd wordt. "Er waren weinig rolmodellen om naar op te kijken", zegt Beyoncé. "Niet genoeg zwarte vrouwen hadden een plekje aan de tafel. Dus moest ik mijn eigen hout hakken en mijn eigen tafel bouwen."

Geheim achter succes
Beyoncé is een van de succesvolste artiesten ter wereld. Ze krijgt dan ook vaak de vraag wat het geheim achter haar succes is."Het korte antwoord: keihard werken", zegt Beyoncé. "Er zijn misschien meer mislukkingen dan overwinningen. Ja ik ben gezegend met 26 Grammy's, maar ik heb ook 46 keer verloren. Dat betekende 46 afwijzingen."

Maar Beyoncé liet zich niet tegenhouden en werkte alleen maar harder. "Verlies kan de beste motivatie zijn om grotere winsten te behalen. Dus vergelijk jezelf nooit met anderen."

Negativiteit

Een andere tip die Queen Bey aan de afgestudeerden geeft, is dat ze zich niet moeten laten leiden door negativiteit. "Als je kiest om je waardevolle tijd te spenderen aan het denken, spreken of typen van negatieve gedachtes, dan investeer je in iets dat je absoluut niks gaat opleveren.'

Dear class of 2020
Naast Beyoncé gaven ook de Obama's, BTS, Alicia Keys, Lady Gaga en Maluma speeches. Onder andere Lizzo, Kelly Rowland en Zendaya gaven een speciaal optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie