Entertainment

Zoontje Jandino speelt bevalling van moeder na: "Daarom kan ik je nergens meenemen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zoontje Jandino speelt bevalling van moeder na: "Daarom kan ik je nergens meenemen"

Jandino deelde afgelopen zondag ontzettend mooi nieuws met zijn volgers op Instagram. Zijn vrouw Shirley is namelijk bevallen van hun derde kind. Niet alleen voor de comedian, maar ook voor zijn twee kinderen was het erg spannend om er een broertje erbij te krijgen. Jandino's zoontje Elijah vond de bevalling zelfs zo bijzonder dat het jongetje het moment waarop zijn broertje ter wereld kwam besloot na te spelen.

Bevallen van doosje kipnuggets

Jandino deelde zondag een hilarisch filmpje van zijn zoontje op Instagram waarin hij de bevalling naspeelt met een doosje kipnuggets. "Dit soort dingen doet hij. Daarom kan ik je nergens meenemen", aldus Jandino in de caption onder het filmpje. Uit de caption blijkt ook dat Elijah niet mocht zien hoe zijn moeder beviel. "U neemt mijn rechten papa. Als grote broer heb ik het recht om te kijken", zou hij volgens de comedian gezegd hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Bijna flauwgevallen"

Jandino deelde in september het nieuws dat hij en Shirley in verwachting waren van een derde kind. Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover en werd het jongetje geboren. De 40-jarige comedian liet middels een Instagrampost weten hoe zwaar de bevalling was en hoe trots hij is op zijn vrouw. "Ik kan uren uitweiden hoe emotioneel zwaar een bevalling is voor vaders, dat ik weer bijna was flauwgevallen door de enorme druk. Lang verhaal kort, lieve Shir wat ben jij ongelofelijk sterk. Mama van drie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie