Films, Series & TV

Jandino schittert als pakketbezorger in nieuw tv-programma 'Dino's Bezorgservice'

foto: Instagram: @Jandinoasporaat
  1. Newschevron right
  2. Jandino schittert als pakketbezorger in nieuw tv-programma 'Dino's Bezorgservice'

Dat Jandino Asporaat van alle markten thuis is, heeft hij de afgelopen jaren bewezen. Zo veroverde de ambitieuze stand-up comedian niet alleen heel Nederland, maar wist hij ook een plekje te bemachtigen in de New Yorkse zalen. Als je denkt dat het daarbij blijft, dan heb je het mis. Jandino schittert als sfeermaker namelijk ook in de ene na de andere tv-programma. Een tijdje was het stil, maar he's back en dit keer met een gloednieuwe eigen tv-show: Dino's Bezorgservice.

''Leukste pakketbezorger''

Jandino heeft zichzelf naar eigen zeggen ''nu al in de top 10 geplaatst van leukste bezorgers van Nederland.'' In de nieuwe tv-show gaat hij namelijk iedere week op bezoek in een bijzonder Nederlands dorp. Wat zo'n dorp nou zo bijzonder maakt, is vast en zeker het feit dat je er waarschijnlijk niet vaak over hebt gehoord in het nieuws. Denk daarbij aan: Wergea, Baarle-Nassau, Everdingen en Wijk aan Zee.

In deze bijzondere plekken zal hij in het oog springende bewoners extra in het zonnetje zetten door leuke pakketjes aan hen te schenken. ''Deze pakketbezorger komt liefde, eten, verassingen en humor brengen. Kortom eigenlijk van alles'', laat Jandino weten op zijn Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Positieve televisie

Met de tv-show wil Jandino juist in coronatijd positiviteit uitstralen. ''Meer dan ooit tevoren hebben we de behoefte om elkaar te zien, om met elkaar te lachen, maar vooral om samen van het leven te genieten'', zegt Jandino. Met Gerrie en Judeska ook in the building zal dat vast en zeker gaan lukken.

Dino's Bezorgservice is vanaf donderdag te zien om 21:30 op NPO 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie