Up 2 Date

Jandino haalt ruim 940.000 euro op voor de Caribische eilanden

foto: Instagram @JandinoAsporaat
  1. Newschevron right
  2. Jandino haalt ruim 940.000 euro op voor de Caribische eilanden

Jandino Asporaat heeft ruim €940.000,- opgehaald voor de Caribische eilanden met zijn benefietshow Samen één Koninkrijk. Dit geld gaat naar de bewoners van Curaçao, Aruba en Sint Maarten omdat velen van hen in de problemen zitten door de coronacrisis.

hard getroffen

Aruba, Curaçao en Sint Maarten zijn hard getroffen door de crisis. Van het opgehaalde geld worden voedselpakketten gemaakt voor de bewoners van de eilanden.

Benefietuitzending

Op NPO1 was zaterdagavond live de benefietuitzending te zien die gepresenteerd werd door Jandino. De uitzending was ook te volgen op de Caribische eilanden. Jandino kreeg tijdens zijn benefietuitzending hulp van meerdere kanten. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb bood voor de veiling een lunch op het stadhuis aan en Candy Dulfer veilde saxofoonlessen.

Kracht zit in eenheid

Jandino laat op zijn Instagram weten dat hij ontzettend dankbaar is en dat kracht in eenheid zit. ''Wij burgers hebben macht als we ons mobiliseren. Kijk wat we in een korte tijd voor elkaar hebben gekregen, stel je eens voor wat we kunnen doen als we echt de handen ineenslaan.''

Ster advertentie
Ster advertentie