FunX Rotterdam

Jandino Asporaat opent echt FC Kip-restaurant in Rotterdam

foto: YouTube: Jandino Asporaat
  1. Newschevron right
  2. Jandino Asporaat opent echt FC Kip-restaurant in Rotterdam

Heb je altijd al willen weten hoe de kip in het restaurant van Judeska smaakt? Goed nieuws: dat kan binnenkort. Jandino Asporaat gaat namelijk een echt FC Kip-restaurant openen in Rotterdam.

Gastvrij

Fans moeten nog wachten tot 15 april 2020, dan opent FC Kip de deuren. Gelukkig kun je in deze vestiging meer gastvrijheid verwachten dan je gewend bent van FC Kip. "Mensen vragen mij: 'Oké, maar als ik eten kom bestellen, word ik dan ook geslagen met een pan?' Nee, maar als je wil is er wel een hoekje, een speciale balie waar dat kan", verklapt Jandino lachend aan Shownieuws.

Jandino laat weten dat hij zelf ook af en toe in de zaak zal staan. Of hij dat verkleed als Judeska gaat doen, wil hij nog niet vertellen.

"Het is echt huge!"

Giorgio en Vanessa belden in Turn Up! met Jandino om te vragen waarom hij besloten heeft om FC Kip tot leven te wekken. Hij vertelt dat mensen al jaren vroegen naar een real life Judeska-ervaring en dat hij dan ook al lange tijd met dit concept bezig is. Zo maakt hij weer een van zijn dromen waar. "Het gaat om het motiveren van de nieuwe generatie om controle te nemen over je eigen leven."

Hoge verwachtingen

Het wordt een flink restaurant: het pand is 1000 vierkante meter groot. Een druk voelt Jandino dan ook wel: "Je weet het, bij mij gaan mensen echt meteen dingen verwachten." Maar, zo vertelt hij, aan die verwachtingen gaat hij zeker voldoen. "Alles wordt vers gemaakt en vers gegrild. Het wordt echt een restaurant én betaalbaar." Ook zullen er halal en vegetarische gerechten te verkrijgen zijn. En ja, de comedian zal ook zelf af en toe achter de toonbank staan!

Ster advertentie
Ster advertentie