Entertainment

Bad Bunny zingt mee met 'Break Free' van Ariana Grande bij 'Carpool Karaoke'

foto: YouTube: The Late Late Show
  1. Newschevron right
  2. Bad Bunny zingt mee met 'Break Free' van Ariana Grande bij 'Carpool Karaoke'

Het einde van The Late Late Show met James Corden komt helaas bijna ten einde, maar tot die tijd blijft de presentator kijkers vermaken met nog meer Carpool Karaoke-sessies. In de meest recente aflevering heeft Corden niemand minder dan Bad Bunny in de auto, die onder andere vertelt hoe hij aan zijn artiestennaam komt en hoe zijn spontane 'tankstationshow' tot stand kwam. Ook zing de artiest een aantal hits mee, waaronder Break Free van Ariana Grande.

Gemaskerde artiest

Bad Bunny is momenteel niet meer weg te denken uit de Latin-scene en kan vanwege zijn enorme populariteit niet meer normaal over straat. Dat laatste zou compleet anders zijn geweest als hij bij zijn initiële plan was gebleven om van Bad Bunny een gemaskerd personage te maken. "Het eerste concept waar ik aan dacht toen ik artiest wilde worden, was het type artiest dat een masker draagt om zijn identiteit te verbergen", vertelt hij. "Ik wilde eigenlijk een konijnenmasker dragen, omdat ik nooit de behoefte had om beroemd te worden, maar op een gegeven moment ging ik gewoon mee met de flow."

La Jumpa

Inmiddels is Bad Bunny zo bekend dat hij op elk moment van de dag een (gratis) optreden kan aankondigen waar binnen no-time honderden mensen op af komen. Sterker nog: dat is precies wat hij deed toen hij op vakantie was in zijn geboorteland Puerto Rico. Het enige dat Bad Bunny tweette om het optreden aan te kondigen, was "La Jumpa, vandaag live om 10 uur", samen met een emoji van een kerstboom en de Puerto Ricaanse vlag. "Ik weet niet eens hoeveel mensen erop afkwamen. We kondigden de show een uur van tevoren aan." Het optreden bleek uiteindelijk onderdeel te zijn van de videoclip van La Jumpa, die in Puerto Rico werd opgenomen.

Hits

Uiteraard zou het geen Carpool Karaoke zijn als er geen hits werden meegezongen in de auto. Bad Bunny en Corden zongen dan ook uit volle borst mee met de nummers Dakiti, I Like It en Tití Me Preguntó. Ook deed de Puerto Ricaanse artiest covers van Break Free van Ariana Grande en As It Was van Harry Styles.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afscheid

James maakte eerder dit jaar bekend dat hij gaat stoppen met The Late Late Show en samen met zijn gezin terug verhuist naar het Verenigd Koninkrijk. Hij presenteert The Late Late Show al sinds 2015. Met name Carpool Karaoke, waarbij hij samen met een grote artiest hits zingt in de auto, is een geliefd onderdeel van de talkshow. Onlangs werd bekend dat ook Kim Kardashian een Carpool Karaoke-sessie heeft opgenomen, die in een van de afscheidsafleveringen te zien zal zijn. De allerlaatste aflevering is te zien op 27 april.

Ster advertentie
Ster advertentie