Entertainment

Kim Kardashian te gast in Carpool Karaoke met James Corden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian te gast in Carpool Karaoke met James Corden

Al is ze dan geen zangeres, het lijkt er wel op dat Kim Kardashian binnenkort te gast zal zijn in een aflevering van Carpool Karaoke van James Corden. De twee werken samen voor een van de afscheidsafleveringen van The Late Late show van James.

Even tanken

Kim en James werden samen gespot bij een tankstation in Malibu terwijl ze de auto voltankte voor de opname van Carpool Karaoke. De twee werden gevolgd door een cameraploeg en hadden de grootste lol samen. Na een korte pauze sprongen ze samen in een Rolls Royce, waarschijnlijk om de rest van de opname verder te zetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vaste gast

Kim is door de jaren heen al meerdere keren te gast geweest bij The Late Late Show en haar komst is altijd een groot succes bij het publiek. Zo deed ze eerder mee aan een Kardashian-themed House of the Dragon-parodie en aan het onderdeel Spill Your Guts or Fill Your Guts. Of de zangstem van Kim net zo een succes gaat worden, is nog maar de vraag. Helaas moeten we nog wel even wachten op deze big reveal. Het is namelijk nog niet bekend wanneer de aflevering met de Kardashian wordt uitgezonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goodbye

James maakte dit voorjaar bekend dat hij stopt met het programma en samen met zijn gezin terug verhuist naar het Verenigd Koninkrijk. Hij presenteert The Late Late Show al sinds 2015. Met name Carpool Karaoke, waarbij hij samen met een grote artiest hits zingt in de auto, is een succesvol onderdeel van de talkshow.

Het lijkt er niet op dat James stilletjes zal vertrekken. Er zijn heel wat aanwijzingen dat de Brit nog een hele reeks met verrassingen in petto heeft voor zijn fans. Zo zou bijvoorbeeld niet alleen Kim langskomen in een van de aankomende afleveringen, ook Tom Cruise is van de partij. De allerlaatste aflevering is te zien op 27 april.

Ster advertentie
Ster advertentie