Entertainment

Kinderen van Kim Kardashian en Ye krijgen rol in nieuwe 'Paw Patrol'-film

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kinderen van Kim Kardashian en Ye krijgen rol in nieuwe 'Paw Patrol'-film

Als kind van een beroemdheid gaan deuren net iets gemakkelijker voor je open dan voor andere kids. Dat bewijst North West met haar debuut op het witte doek. De 9-jarige, oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West mag namelijk een stem inspreken voor een personage in de nieuwe kinderfilm Paw Patrol: The Mighty Movie, zo meldt E! News.

North en Saint

Kim Kardashian was zelf al te horen als poedel Delores in de film Paw Patrol: The Movie uit 2021. Voor het vervolg keert de 42-jarige realityster niet alleen terug in diezelfde rol, maar neemt ze ook dochtertje North West mee. Daarnaast zal er ook een kleinere rol weggelegd zijn voor haar 7-jarige zoontje Saint West. Vooralsnog is het onbekend van welke personages zij de stem in zullen spreken.

Releasedatum in oktober

Volgens E! News zijn de kinderen van Kim en Ye grote fans van de heldhaftige reddingshonden in Paw Patrol en hebben ze enorm genoten van het eerste deel waarin hun moeder een rol speelde. Het vervolg moet in oktober in de bioscoop verschijnen.

Ervaring voor de camera

Hoewel de twee oudste kinderen van Kim en Ye hun eerste rol hebben bemachtigd in een film, hebben ze de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan voor de camera. Zo komen ze regelmatig voorbij in de realityshow The Kardashians. Daarnaast hebben North en Kim samen een TikTok-account waarop ze video's over hun dagelijks leven posten.

Ster advertentie
Ster advertentie