Entertainment

'Kim Kardashian houdt zich niet bezig met nieuwe relatie Kanye West'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Kim Kardashian houdt zich niet bezig met nieuwe relatie Kanye West'

Kim Kardashian heeft geen tijd om zich druk te maken om het nieuwe huwelijk van Kanye West. Dat meldt een bron aan entertainmentwebsite ET na geruchten dat Kim een hekel zou hebben aan het feit dat haar ex getrouwd is met Bianca Censori, een voormalig Yeezy-ontwerpster.

'Bezig met welzijn van kinderen'

De bron vertelt dat Ye en Censori al een tijdje aan het daten waren voordat ze eerder deze maand in het huwelijksbootje stapten. Hoewel het onduidelijk is of de twee tortelduifjes legaal getrouwd zijn, zegt de bron dat "het huwelijk echt aanvoelt voor Kanye en Bianca". Daarnaast zou Kim zich totaal niet bezighouden met de nieuwe relatie van haar ex-man. Naar verluidt is de 42-jarige realityster vooral gefocust op "het welzijn van haar vier kinderen".

Gespot met Bianca

Vorige week werd Ye met Bianca Censori gespot in Los Angeles. Inmiddels zouden de twee zelfs getrouwd zijn, meldt TMZ. Bronnen dichtbij het koppel zouden aan de entertainmentwebsite hebben verteld dat Censori jarenlang voor Yeezy werkte als ontwerpster. Diezelfde bronnen zouden hebben verklapt dat de twee een trouwceremonie hebben gehad, zonder dat ze volgens de wet daadwerkelijk getrouwd zijn. Een paar dagen geleden werd Ye ook gespot met een trouwring om zijn ringvinger.

Scheiding afgerond

In november vorig jaar, na bijna twee jaar, was de scheiding tussen Kanye West en Kim Kardashian eindelijk afgerond. De twee kwamen tot een akkoord over een regeling, waarin onder andere staat dat ze de gezamenlijke voogdij over hun vier kinderen krijgen. Die zullen dus evenveel tijd doorbrengen bij beide ouders. In de regeling staat ook dat Kanye zijn ex-vrouw maandelijks 200.000 dollar aan kinderalimentatie moet betalen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de helft van de kosten voor de studie en medische zorg van de kinderen. Kim en Ye gaven beide aan dat ze geen partneralimentatie hoeven.

Ster advertentie
Ster advertentie