Entertainment

Kanye onhult dat Kim Kardashian vreemdging: "Ik betrapte haar met deze guy"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye onhult dat Kim Kardashian vreemdging: "Ik betrapte haar met deze guy"

Ye haalde vandaag weer eens de spotlights met de bizarre uitspraken die hij deed omtrent Hitler en antisemitisme. Vlak daarna werd zijn account geblokkeerd op Twitter. De rapper wist dat hij geblokkeerd zou worden en deed vlak voor zijn exit een schokkende onthulling. Zo zou Kim Kardashian vreemdgegaan zijn en zou hij NBA-superster Chris Paul met haar betrapt hebben.

'Betrapt'

Het account van de rapper is inmiddels gedeactiveerd en niet meer te raadplegen. Maar social media zou social media niet zijn als er geen screenshots van de tweet rond zouden gaan. "Laten we nog een laatste raam kapotmaken voordat we hier weggaan", begon Ye zijn tweet, doelend op het feit dat 'ie ieder moment van Twitter afgekickt kon worden. "Ik betrapte deze guy met Kim", aldus Kanye, die een foto van Chris Paul toevoegde aan de tweet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ernstige zenuwinzinking'

Ye stuurde de tweet de wereld in nadat hij vlak daarvoor opnieuw schokkende, haatdragende en antisemitische uitspraken deed in een interview. Dit keer deed hij dat in de show van de extreemrechtse complotdenker Alex Jones. Ye zei onder meer dat hij "goede dingen in Hitler ziet" en "Hitler leuk vindt". Veel mensen maken zich zorgen om zijn mentale gezondheid en verschillende media spreken van een "ernstige zenuwinzinking".

Ster advertentie
Ster advertentie