Entertainment

'Ye in geheim getrouwd met Yeezy-architecte'

foto: YouTube: Good Morning America
  1. Newschevron right
  2. 'Ye in geheim getrouwd met Yeezy-architecte'

Nog geen twee maanden nadat de scheiding tussen Ye en zijn ex-vrouw Kim Kardashian officieel is afgerond, zou Ye alweer in het huwelijksbootje zijn gestapt. TMZ meldt dat de artiest in het geheim zou zijn getrouwd met een vrouw die als architecte voor Yeezy werkte.

Bianca Censori

Het zou gaan om Bianca Censori. Afgelopen week werd Ye met haar gespot in Los Angeles en inmiddels zouden de twee zelfs getrouwd zijn, meldt TMZ. Bronnen dichtbij het koppel zouden aan de entertainment website hebben verteld dat Censori jarenlang voor Yeezy werkte als architecte. Diezelfde bronnen verklappen dat de twee een trouwceremonie hebben gehad, zonder dat ze volgens de wet daadwerkelijk getrouwd zijn. Een paar dagen geleden werd Ye ook gespot met een trouwring om zijn ringvinger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Censori Overload

Vorige maand dropte Ye ook een track, genaamd Censori Overload, wat dus een knipoog is naar zijn nieuwe vlam. Ook werd hij onlangs met Censori gefotografeerd, terwijl de twee zaten te eten in een restaurant.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SCHEIDING

Kim en Kanye begonnen met daten in 2012 en trouwden in 2014. Samen hadden ze toen al dochtertje North. In de jaren erna kwamen daar zoon Saint, dochter Chicago en zoon Psalm bij. Die laatste twee kinderen werden geboren via een draagmoeder.

In 2021 vroeg Kim de scheiding aan en later regelde ze ook dat ze wettelijk single werd verklaard. De scheiding liep alles behalve soepel. Zo versleet Kanye meerdere scheidingsadvocaten en haalden de twee regelmatig naar elkaar uit in de media. Vooral Kanye kon het niet laten om meerdere keren priv├ęzaken online te delen en Kims ex Pete Davidson belachelijk te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie