Entertainment

Bron dichtbij Kim zegt dat Ye liegt over dat ze is vreemdgegaan met Chris Paul

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Bron dichtbij Kim zegt dat Ye liegt over dat ze is vreemdgegaan met Chris Paul

Ye haalde afgelopen week om verschillende redenen weer de headlines. Hij beweerde onder meer dat 'ie zijn ex Kim Kardashian betrapt had met basketballer Chris Paul. Een bron dichtbij Kim heeft inmiddels gereageerd op de verwijten en zegt dat zijn beschuldigingen niet kloppen. Dat meldt TMZ.

Afleiding

Volgens de bron is het vooral Ye's intentie om de aandacht af te leiden van negatieve zaken waardoor hij de laatste tijd in het nieuws is. "Zijn beschuldigingen zijn niet waar en helaas is dat een doorlopend patroon bij Kanye. Hij valt Kim aan om iedereens aandacht te richten op iets anders dan zijn gekke capriolen waarbij hij haatdragende en beledigende dingen heeft geroepen."

Valse beschuldigingen

Het is niet de eerste keer dat Kim verweten wordt van affaires met anderen. "In het verleden heeft hij ook valse beschuldigingen gedaan over haar met Meek Mill, Drake en talloze anderen", zegt de bron, die vindt dat Ye moet stoppen met slutshaming richting Kim. "Hij gebruikt zijn vreselijke gedrag, persoonlijke issues, obsessie met porno en seksverslaving om haar nu op een verkeerde manier neer te zetten. Ze wil met rust gelaten worden, zodat ze zich kan concentreren op het welzijn van hun kinderen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ernstige zenuwinzinking'

Ye deed de schokkende onthulling dat hij NBA-superster Chris Paul met Kim betrapt zou hebben via Twitter. Hij stuurde de tweet de wereld in nadat hij vlak daarvoor opnieuw schokkende, haatdragende en antisemitische uitspraken deed in een interview. Dit keer deed hij dat in de show van Alex Jones. Ye zei onder meer dat hij "goede dingen in Hitler ziet" en "Hitler leuk vindt". Veel mensen maken zich zorgen om zijn mentale gezondheid en verschillende media spreken van een "ernstige zenuwinzinking".

Ster advertentie
Ster advertentie