Entertainment

Ye zegt publiekelijk sorry tegen Kim Kardashian

foto: YouTube: Good Morning America
  1. Newschevron right
  2. Ye zegt publiekelijk sorry tegen Kim Kardashian

Ye heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden aan zijn ex-vrouw Kim Kardashian voor de stress die hij haar heeft bezorgd. Dat deed hij in een interview met Good Morning America.

Excuses

Het volledige interview moet nog worden uitgezonden, maar in een al verschenen clip biedt Ye zijn excuses aan en bespreekt hij de struggles rondom co-ouderschap. "Ze is de moeder van mijn kinderen en ik bied mijn excuses aan voor de stress die ik haar heb bezorgd", zegt Ye, die zich op social media regelmatig negatief uitliet over de nieuwe relatie van Kim met Pete Davidson. "Ik moet ervoor zorgen dat zij zo min mogelijk gestrest is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Co-ouderschap

Over het co-ouderschap zegt Ye dat er een parallel is tussen zijn onenigheden met GAP en Adidas en hoe weinig hij te zeggen heeft over zijn kinderen. "Ik heb die kinderen mede gecreëerd. Ik heb het product bij Adidas mede gecreëerd, ik heb het product bij GAP mede gecreëerd en het parallel gaat ook over discriminatie." "Ook binnen je huwelijk", vraagt de interviewster. "Ja", zegt Ye.

Ster advertentie
Ster advertentie