Entertainment

Ye verklaart ook Adidas-CEO dood in bewerkte krantenkop

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ye verklaart ook Adidas-CEO dood in bewerkte krantenkop

Ye heeft op Instagram uitgehaald naar Kasper Rørsted, de CEO van Adidas. Ye gebruikte daarvoor dezelfde bewerkte krantenkop die hij gebruikte om Pete Davidson 'dood te verklaren'. In de krantenkop haalt hij ook uit naar Kid Cudi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Adidas en Gap

"Kasper Rørsted ook dood op 60-jarige leeftijd", leest het in de krantenkop. Onder de kop staat er: "Ik weet wat je denkt... Wie is Kasper? Maar nog onbelangerijker: wie is Kid Cudi?" De ruzie tussen Ye en de Adidas-CEO gaat over Yeezy winkels. Ye wil meerdere filialen openen en hij beschuldigt Adidas en Gap dat ze zich niet aan hun beloftes houden om zijn droom te volbrengen.

"Ik heb getekend bij zowel Adidas als Gap omdat contractueel was vastgelegd dat ze permanente winkels zouden bouwen, wat geen van beide bedrijven heeft gedaan, ook al heb ik beide bedrijven tegelijkertijd gered", schreef Ye in een notitie die hij deelde op Instagram. "Ik zal je laten zien hoe je sociale media moet gebruiken."

Eerdere krantenkop

Ruim een maand geleden vierde Ye de breuk tussen zijn ex-vrouw Kim Kardashian en Pete Davidson met een soortgelijk krantenkop. "Pete Davidson op 28-jarige leeftijd overleden", las de kop. Ook daar haalde hij in de kleine letters uit naar Kid Cudi. "Kid Cudi wilde op de begrafenis optreden, maar was bang voor flessengooiers", doelend op het incident tijdens Rolling Loud waar Kid Cudi van het podium afstormde nadat hij werd bekogeld. Cudi trad toen op als last-minute vervanging voor Ye, die om onbekende redenen het optreden afzegde.

Ster advertentie
Ster advertentie