OMG

Piloot dreigt vliegtuig om te keren als passagiers nudes blijven airdroppen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Piloot dreigt vliegtuig om te keren als passagiers nudes blijven airdroppen

Een piloot van Southwest Airlines tijdens het taxiën gedreigd het vliegtuig om te keren en terug te gaan naar de gate. Dit gebeurde nadat een passagier meerdere naaktfoto's van zichzelf AirDropte naar de telefoons van zijn mede-passagiers.

Nieuwe trend

Het AirDroppen van foto's naar je mede-passagiers in een vliegtuig lijkt al een langere tijd een trend te zijn. Vaak gaat het om onschuldige selfies of grappige memes, maar soms gaan mensen te ver. Zo werd er onlangs een man gearresteerd die vlak voor het opstijgen een foto van een neergestort vliegtuig rondstuurde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naaktfoto's

Afgelopen week ontstond er opnieuw ophef over de trend, nadat een man meerdere naaktfoto's van zichzelf AirDropte naar zijn mede-passagiers. Toen de piloot hiervan op de hoogte werd gesteld, uitte hij zijn onvrede via de intercom. "Dit is de situatie: als dit doorgaat zolang we op de grond zijn, moet ik het vliegtuig omkeren naar de gate. Iedereen moet uitstappen, we moeten de beveiliging erbij halen en jullie vakantie wordt verpest. Dus wat dit AirDrop ding ook is, stop met het verzenden van naaktfoto's en laten we naar Cabo gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Statement

Southwest Airlines reageert op de ophef met een statement in de NY Post en geeft aan achter de piloot te staan. "De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers is ten alle tijden de nummer één prioriteit van het Southwest Team. Wanneer onze medewerkers op de hoogte worden gesteld van een mogelijk probleem, pakken zij dit probleem aan."

Ster advertentie
Ster advertentie