Entertainment

Mike Tyson over vechtpartij in vliegtuig: "Hij was met me aan het sollen"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson over vechtpartij in vliegtuig: "Hij was met me aan het sollen"

Bokslegende Mike Tyson ging vorige maand viraal nadat er beelden naar buiten kwamen van een vechtpartij in een vliegtuig waarbij hij een medepassagier herhaaldelijk in het gezicht sloeg. In een nieuwe aflevering van de podcast Hotboxin' spreekt de oud-bokser voor het eerst publiekelijk over het incident.

Verschrikkelijke vlucht

In de aflevering zegt co-host DJ Whoo Kid dat Mike een verschrikkelijke vlucht achter de rug heeft, waarop de voormalige bokser zei dat de officier van justitie van San Mateo County hem gelukkig niet gaat aanklagen. "Hij was met me aan het sollen", vervolgt hij. "Het triggert me als ik terugdenk aan wat er is gebeurd. Eigenlijk zou ik alleen privévluchten moeten nemen, maar dat voelt altijd zo raar, omdat ik dan een bodyguard mee moet nemen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Extreem dronken

TMZ publiceerde vorige maand een filmpje waarin te zien is dat Mike een medepassagier een aantal rake klappen in zijn gezicht geeft. Mike was onderweg van San Francisco naar Florida toen de man erg enthousiast werd van het feit dat hij met de oud-bokser in het vliegtuig zat. Volgens ooggetuigen was hij in eerste instantie vriendelijk tegen hem en de andere passagiers. De bokslegende zou zelfs een selfie met de man hebben genomen, die volgens ooggetuigen extreem dronken leek.

Geen juridische stappen ondernomen

Hoewel er momenteel geen onderzoek loopt naar het incident kan Mike nog altijd aangeklaagd worden door Melvin Townsend, de man die door hem werd geslagen. Townsend heeft namelijk een advocaat in handen genomen, maar tot zover zijn er geen juridische stappen ondernomen. Zijn advocaat zei tegen TMZ dat Mike op een "buitensporige manier" insloeg op zijn cliënt en dat dit voorval voorkomen had kunnen worden als de oud-bokser het vliegtuigpersoneel erbij had gehaald.

Ster advertentie
Ster advertentie