Sport

Mike Tyson direct met fan op de foto na ruzie in het vliegtuig

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson direct met fan op de foto na ruzie in het vliegtuig

Mike Tyson kreeg het woensdag tijdens zijn vlucht van San Francisco naar Florida aan de stok met een andere passagier. De bokslegende deelde klappen uit aan een man die hem, mogelijk onder invloed, irriteerde tijdens de vlucht. Kort daarna ging Mike op de foto met een fan.

Vriendelijk en chill

De fan met wie Mike op de foto ging vertelt aan TMZ dat Mike "supervriendelijk en chill" was tijdens het maken van de foto op de luchthaven in Florida. De foto zou volgens de entertainmentsite in het voordeel van Mike kunnen werken, omdat het laat zien dat hij aardig doet tegen fans die normaal doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Irriteren

De entertainmentsite plaatste woensdag een filmpje waarop te zien is dat Mike de man een aantal rake klappen in zijn gezicht geeft. Een getuige vertelt dat Mike in eerste instantie vriendelijk was, maar boos werd toen de betreffende man hem bleef irriteren. De man probeerde Mike's aandacht te krijgen door onder meer in zijn oor te fluisteren en een flesje water naar zijn hoofd te gooien.

Advocaat

Melvin Townsend, de man die werd geslagen door Mike, heeft na het voorval een advocaat in de arm genomen. Zijn advocaat zegt tegen TMZ dat Mike op een "buitensporige manier" begon in te slaan op zijn cliënt. Dit voorval had volgens hem makkelijk voorkomen kunnen worden als Tyson het vliegtuigpersoneel erbij had gehaald. Er zijn momenteel nog geen juridische stappen ondernomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie