Sport

Logan Paul legt uit waarom Mike Tyson hem niet kan verslaan in de ring

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Logan Paul legt uit waarom Mike Tyson hem niet kan verslaan in de ring

Naar verluidt stapt Mike Tyson in februari 2022 weer in de ring om tegen niemand minder dan YouTuber Logan Paul te vechten. Hoewel het gevecht (nog) niet officieel is aangekondigd, neemt Logan geen blad voor de mond en vertelt hij waarom hij Mike Tyson een koekje van eigen deeg zal geven in de ring.

"Mike is te oud"

In een interview met Fight Hub TV werd de 26-jarige Logan gevraagd waarom hij denkt dat hij Mike Tyson zou kunnen verslaan. Hoewel hij erkent dat Tyson erg sterk is, zegt hij dat zijn jonge leeftijd hem een belangrijk voordeel biedt. "Ik hou van Mike Tyson, maar ik denk echt dat ik hem kan verslaan. Mike is te oud en wordt steeds ouder. Vaderschap eist uiteindelijk zijn tol. Ik heb de reflexen van een kat. Een jonge, snelle kat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevecht tegen Floyd Mayweather

Om zijn punt te maken, haalt Logan ook nog even zijn gevecht tegen Floyd Mayweather aan. Zo zegt hij dat hij nooit had verwacht dat hij het acht rondes lang zou volhouden tegen Floyd. "We zagen het ook met Floyd. Er is absoluut geen reden waarom ik acht rondes lang standhield tegen Floyd. Er is geen reden waarom dat mogelijk zou moeten zijn."

"Tyson rukt je kop eraf"

Logan liet eerder dit jaar al weten dat hij denkt te kunnen winnen van Mike Tyson. In zijn eigen podcast zei hij dat hij al lange tijd het idee heeft om tegen Tyson te vechten. "Iemand had het over Mike Tyson. Mijn advocaat had het erover en hij zei: 'Nee, Tyson rukt je kop eraf, je hebt geen schijn van kans'. Ik heb zoiets van: 'Ik heb dit net allemaal meegemaakt. Je kan me niet vertellen dat ik Mike Tyson niet kan verslaan'", aldus Logan.

Ster advertentie
Ster advertentie