Sport

Floyd Mayweather weet niet te winnen van YouTuber Logan Paul

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Floyd Mayweather weet niet te winnen van YouTuber Logan Paul

Bokslegende Floyd Mayweather heeft het niet voor elkaar gekregen om te winnen van YouTuber Logan Paul. De exhibitiepartij in Miami eindigde zonder officiële winnaar.

Geen knock-out

Tijdens de wedstrijd werden er geen scores bijgehouden. Ook moest de partij per se met een knock-out eindigen om een winnaar te krijgen. Dat gebeurde dus niet. Dit terwijl de wedstrijdleiding op het laatste moment besliste om de twee vechters met lichtere handschoenen te laten vechten om de kans op een KO te vergroten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lovende woorden

De twintig kilo zwaardere Paul hield het uiteindelijk acht rondes lang vol tegen de bokslegende. Na afloop had Mayweather lovende woorden over de YouTuber: "Hij is een geweldige jonge, taaie en sterke vechter. Hij is beter dan ik had verwacht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste wedstrijden

Het laatste gevecht van Mayweather dateerde uit december 2018, toen hij het in een exhibitiewedstrijd opnam tegen de Japanse kickbokser Tenshin Nasukawa. Die won Mayweather met gemak. Zijn laatste professionele gevecht was in 2017 tegen Conor McGregor, die hij versloeg met een technische knock-out. Mayweather is na vijftig wedstrijden nog altijd ongeslagen.

De 26-jarige Paul bokste daarentegen nog maar één keer een professionele wedstrijd. Dat was in 2019. Die verloor hij van zijn mede-YouTuber KSI.

Ster advertentie
Ster advertentie