Entertainment

Vliegtuig met Mula B gedwongen tot noodlanding

foto: Instagram: mulamoes911
  1. Newschevron right
  2. Vliegtuig met Mula B gedwongen tot noodlanding

Mula B is samen met zijn producer Iliassopdebeat op tournee door Europa en tijdens een vlucht naar Albufeira ging er iets goed mis. Het vliegtuig waar ze in zaten, werd gedwongen tot een noodlanding. De rapper deelde de beelden zelf op Instagram.

Noodlanding

"Mensen lachen, maar we hebben serieus een noodlanding gemaakt. Maar ik heb het overleefd voor de mensen die ‘t wel wat kan schelen", schrijft Mula B in zijn Instagram Stories. Op de beelden is te zien dat de noodmaskers al naar beneden waren gekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overvolle bagageruimte

In zijn Story vertelt Mula B het hele verhaal. In eerste instantie had de rapper niet door dat er sprake was van een noodlanding, omdat hij een serie aan het kijken was. "Eindstand we horen ineens: ‘Emergency landing, nu maskers op doen’. Die stem van de piloot was opeens serieus", vertelt Mula. "Toen ging opeens het vliegtuig dalen en snel. Mijn oren, alles kreeg gekke druk. Ik kijk nog naar buiten en denk sang… Ik dacht waarom van alle vluchten gebeurt dit precies bij mij? Ik ga weer neerstorten met een vliegtuig."

De problemen zouden zijn ontstaan doordat er te veel bagage in het vliegtuig zat. Zo vertelt Mula B dat de piloot voordat het vliegtuig opsteeg al melding deed van een overvolle bagageruimte, maar dat ze volgens berekeningen gewoon konden opstijgen. Beluister het hele verhaal hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie