Entertainment

'Kendrick Lamar maakt kans op Oscarnominatie'

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 'Kendrick Lamar maakt kans op Oscarnominatie'

Kendrick Lamar heeft de afgelopen jaren flink wat muziekprijzen binnengesleept. Hij won meerdere Grammy en BET Awards, maar nu lijkt het erop dat hij volgend jaar in de race is voor zijn allereerste Oscar. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

We Cry Together

Kendrick zou met zijn zes minuten durende film We Cry Together genomineerd kunnen worden voor de Academy Award's Best Live Action Short-categorie. De korte film is onderdeel van Kendricks gelijknamige nummer dat je op zijn nieuwe album Mr. Morale & The Big Steppers vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog niet vertoond

De film gaat over een toxische relatie met Kendrick en actrice Taylour Paige (Zola) in de hoofdrol. De film is nog niet vertoond aan het publiek. Enkel een paar vrienden en familieleden van Kendrick die bij het project betrokken waren, hebben de video gezien.

Taylor Swift

Een andere artiest die ook kans maakt op een nominatie in dezelfde categorie is Taylor Swift. Zij maakte een korte film bij haar nummer All Too Well. Voor de hoofdrollen strikte ze niemand minder dan Dylan O'Brien (The Maze Runner) en Sadie Sink (Stranger Things). In tegenstelling tot de film van Kendrick staat die van Taylor al wel een tijdje online.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie