Music

Kendrick Lamar is alweer bezig met volgende album

foto: YouTube: Kendrick Lamar
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar is alweer bezig met volgende album

Na de release van Mr. Morale & The Big Steppers ontstond bij veel fans het gevoel dat dit wel eens het laatste album van Kendrick Lamar zou kunnen zijn geweest, maar niets is minder waar. Sounwave, die 13 van de 16 tracks op het nieuwe album produceerde, zegt in gesprek met Complex dat ze alweer bezig zijn met een nieuw project.

Volgende album

"We beginnen altijd meteen erna weer", zegt Sounwave over zijn proces met Kendrick. "We zijn nu begonnen met de volgende. Dat gaat nooit veranderen, sinds de Kendrick Lamar EP. De volgende dag begonnen we aan Section.80. De ideeën houden nooit op. Dat is een van de belangrijkste redenen dat ik met hem mee op tour ga, om het volgende album te maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speculaties van fans

Er waren veel fans die na de release van Mr. Morale & The Big Steppers dachten dat we voorlopig geen nieuw album van Kendrick zouden krijgen. Eerder maakte de artiest al bekend dat dit zijn laatste album zou worden bij TDE, zijn platenlabel. Daarnaast herhaalt Kendrick in de laatste track van zijn nieuwe album, genaamd Mirror de tekst "I choose me, I'm sorry" en praat hij over het verlaten van de culture. Als we Sounwave moeten geloven, komen er echter gewoon nieuwe albums aan, al zullen we daar, kijkend naar het verleden, waarschijnlijk nog even op moeten wachten.

Ster advertentie
Ster advertentie