Entertainment

Will en Jada Pinkett-Smith voor het eerst samen gespot sinds Oscar-klap

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Will en Jada Pinkett-Smith voor het eerst samen gespot sinds Oscar-klap

Will Smith en Jada Pinkett-Smith zijn afgelopen zaterdag weer voor het eerst in het openbaar gespot na het spraakmakende Oscar-incident. TMZ wist het koppel op beeld vast te leggen nadat ze een restaurant verlieten in Malibu.

Goedgehumeurd

Volgens de entertainmentwebsite zag het ernaar uit dat Will en Jada een gezellige etentje achter de rug hadden en goedgehumeurd waren. Zo verlieten de twee lachend het restaurant en zwaaide Will naar voorbijgangers die hem riepen. Het koppel lijkt het sinds de Oscar-uitreikingen eind maart wat rustiger aan te doen en is de afgelopen maanden vrijwel niet samen gezien op awardshows of andere openbare plekken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar-grap

Will Smith raakte eerder dit jaar in opspraak toen hij bij de uitreikingen van de Oscars Chris Rock in het gezicht sloeg. Rock grapte dat Jada met haar haardracht de perfecte hoofdrolspeelster is voor een vervolg op de film G.I. Jane. In de film uit 1997 schoor actrice Demi Moore haar hoofd kaal om de rol van G.I. Jane te vertolken. De grap viel verkeerd bij Will Smith, aangezien zijn vrouw lijdt aan de aandoening alopecia en daardoor kampt met haaruitval. Na de grap liep hij het podium op en gaf hij de Oscar-presentator een klap in zijn gezicht. Een dag later bood hij de comedian zijn excuses aan.

Nogmaals excuses aangeboden

Eind juli deelde Will Smith een video waarin hij vragen van fans beantwoordt over het moment dat hij Chris Rock een klap gaf. Daarin bood hij nogmaals zijn excuses aan en zei hij dat hij bereid is om met Chris Rock te praten wanneer de komiek daar klaar voor is. "Het bericht dat ik terugkreeg, was dat hij er niet klaar voor is om te praten. Als hij dat wel is, zou hij me dat laten weten. Dus ik wil tegen jou zeggen, Chris, dat ik mijn excuses aanbiedt. Mijn gedrag was onacceptabel en ik ben hier wanneer je er klaar voor bent om te praten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie