Entertainment

Will Smith beantwoordt in video vragen van fans over Chris Rock-klap

foto: Instagram: willsmith
  1. Newschevron right
  2. Will Smith beantwoordt in video vragen van fans over Chris Rock-klap

Will Smith heeft voor het eerst sinds het incident met Chris Rock iets van zich laten horen. Op sociale media deelt hij een video waarin hij vragen van fans beantwoordt over het moment dat hij de komiek tijdens de Oscaruitreikingen een klap gaf.

Vragen beantwoorden

"Het is een tijdje geleden", valt er aan het begin te lezen voordat de video begint. "Ik heb de afgelopen maanden veel nagedacht en persoonlijk werk verricht. Jullie hebben veel terechte vragen gesteld waarvoor ik de tijd wilde nemen om ze te beantwoorden", aldus Smith.

Excuses

Als eerste wordt er gevraagd waarom hij niet zijn excuses aanbood aan Chris Rock in zijn overwinningsspeech. "Ik was er toen niet helemaal meer bij. Het is allemaal wazig", die na het incident wel contact opnam met de komiek. "Het bericht dat ik terugkreeg, was dat hij er niet klaar voor is om te praten. Als hij dat wel is, zou hij me dat laten weten. Dus ik wil tegen jou zeggen, Chris, dat ik mijn excuses aanbiedt. Mijn gedrag was onacceptabel en ik ben hier wanneer je er klaar voor bent om te praten."

Ook biedt hij aan de moeder en broer van Rock zijn excuses aan. "Op dat moment hield ik geen rekening met hoeveel mensen ik pijn deed", aldus Smith, die nog eens wil benadrukken dat zijn actie op geen enkele manier goed te praten is. "Niks in mij denkt dat dit de juiste manier was om me te gedragen op dat moment."

'Jada valt niks te verwijten'

In een andere vraag wil iemand weten of Jada na de grap van Rock iets tegen Smith heeft gezegd, waar Smith om moet lachen. "Nee. Ik heb zelf een keuze gemaakt op basis van mijn eigen ervaringen, mijn verleden met Chris en Jada had daar niks mee te maken", zegt Smith, die ook sorry zegt tegen zijn gezin voor alle negatieve aandacht die zij hebben ontvangen. Daarnaast biedt aan alle genomineerden van de awardshow nog zijn excuses aan, omdat hij hun moment heeft beschadigd.

Bekijk de gehele video hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie