Entertainment

Chris Rock over Will Smith: "De meest softe persoon die ooit rapte"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chris Rock over Will Smith: "De meest softe persoon die ooit rapte"

Chris Rock heeft zich uitgelaten over het Oscar-incident met Will Smith. De comedian vergezelde Dave Chappelle, die afgelopen week ook on stage werd aangevallen, tijdens een show in The Comedy Store in Los Angeles. Volgens The Hollywood Reporter zei Chris Rock dat hij tijdens de Oscaruitreikingen geslagen was door de meest softe persoon die ooit rapte.

Beiden aangevallen op podium

De incidenten van de afgelopen tijd hebben grappenmakers wereldwijd dichterbij elkaar gebracht. Comedians zijn meer dan ooit bezig met het steunen van hun collega's. Dit was ook terug te zien in Los Angeles, waar Chris Rock na ongeveer tien minuten Dave Chappelle joinde op het podium en daar de hele show bleef. De twee comedians deelden hardop hun gedachten over hun aanvallers op het podium.

'Meest softe persoon'

The Hollywood Reporter meldt dat Chappelle een vergelijking maakte tussen beide incidenten. "Jij bent tenminste geslagen door iemand van naam!", zei hij tegen Rock. "Ik werd geslagen door een dakloze met bladeren in zijn haar."

Rock zou vervolgens in de lach zijn geschoten en hebben gereageerd met: "Ik ben geslagen door de meest softe persoon die ooit rapte." Het is opmerkelijk dat Rock een grap maakt in de richting van Will Smith, omdat de comedian eerder aangaf het tijdens zijn comedyshows niet te zullen hebben over het incident met de acteur.

Het incident

Er is veel te doen geweest om het incident tijdens de 94ste editie van de Oscars. Will Smith heeft sindsdien zijn excuses aangeboden voor de klap, maar het is niet duidelijk hoe de komiek er precies in staat. Ook werd Smith voor tien jaar verbannen van de Oscars en alle andere Academy-activiteiten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie