Entertainment

Moeder Chris Rock teleurgesteld in Will Smith na Oscar-incident

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Moeder Chris Rock teleurgesteld in Will Smith na Oscar-incident

De klap die Will Smith aan Chris Rock uitdeelde tijdens de Oscars zit de moeder van Chris nog altijd dwars. In een gesprek met WIS News, een lokale nieuwszender uit South Carolina, vertelt Rose Rock dat ze erg teleurgesteld is in de 53-jarige acteur.

Nooit excuus aangeboden

"Ik vind het heel erg dat hij nooit zijn excuses heeft aangeboden", aldus de moeder van Chris, die werkt als schrijver, advocaat en spreker. "Ik bedoel, zijn mensen hebben een stuk geschreven waarin staat dat hij zich verontschuldigt tegenover Chris Rock. Maar als je toch ziet dat zoiets persoonlijk is geworden, dan neem je toch even contact op?"

In scène gezet

Rose dacht in eerste instantie dat het voorval in scène was gezet. Toen Will vanuit het publiek naar Chris begon te roepen, wist Rose dat het niet ging om een grap. "Toen hij Chris sloeg, sloeg hij ons allemaal. Hij raakte me er echt mee."

Jammer voor Questlove

Verder vindt de moeder van Chris de situatie ook heel jammer voor Questlove, die na de klap de prijs voor Beste Documentaire ontving. "Niemand heeft zijn toespraak gehoord. Niemand was in staat om nog gewoon in het moment te zijn, want iedereen die daar zat had zoiets van: wat is er zojuist gebeurd?"

Ster advertentie
Ster advertentie