Entertainment

Steve Harvey over Will Smith: "Ik heb veel respect voor hem verloren"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Steve Harvey over Will Smith: "Ik heb veel respect voor hem verloren"

Steve Harvey heeft onlangs tijdens een bijeenkomst van de Georgia State University veel kritiek geuit op Will Smith. Volgens Yahoo! News is Harvey na het incident tijdens de Oscaruitreikingen veel respect verloren voor de acteur.

Oscar-incident

Het is bijna twee maanden geleden dat Will Smith en Chris Rock de headlines domineerden door het incident tijdens de Oscaruitreikingen. Veel comedians hebben in de weken daarna hun steun betuigt aan Chris Rock en vinden dat de actie van Will Smith hun werk in gevaar brengt. Hoewel de storm de laatste weken is gaan liggen, heeft Steve Harvey zich opnieuw geuit over het voorval.

'Het type dat ik ben'

Harvey beeldde zich tijdens de bijeenkomst in dat hij de gene was die een klap ontving van Will Smith en vroeg zich hardop af of hij "net zo passief gereageerd zou hebben als Chris Rock".

"Ik ben een christen, maar ik ben echt onderontwikkeld. Ik ben geen hoogstaande christen", leidde Harvey zijn verhaal in. "Op een schaal van één tot tien ben ik een twee. Dat is een niveau waar ik als christen aan kan werken. Als je me slaat en terugloopt naar je stoel, adviseer ik je om ervoor te zorgen dat Jada niet bij je in de buurt zit. Dat is het type christen dat ik ben", doelt hij op het feit dat hij Will Smith achterna gegaan zou zijn.

Veel respect verloren

Harvey vertelde het GSU-publiek ook dat Will Smith alleen een klap durfde uit te delen, omdat het Chris Rock was die de grap maakte. Volgens de presentator zou Will Smith "niet het lef hebben gehad" om hetzelfde bij een andere comedian te doen. Harvey eindigde zijn verhaal door te vertellen dat hij veel respect heeft verloren voor de Oscar-winnende acteur. De reputatie van Smith heeft een flinke deuk opgelopen sinds het incident en er zijn verschillende meldingen geweest van vertraagde of geannuleerde projecten waar de acteur bij betrokken was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie