Entertainment

Kevin Hart geeft Chris Rock een geit cadeau: "Zijn naam is Will Smith"

foto: Instagram: @kevinhart4real
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart geeft Chris Rock een geit cadeau: "Zijn naam is Will Smith"

Kevin Hart en Chris Rock zijn momenteel samen bezig om verschillende grote evenementlocaties wereldwijd af te breken met hun comedytour Rock Hart: Only Headliners Allowed. Afgelopen weekend stonden ze in Madison Square Garden, waar Kevin een bijzondere verassing voor Chris had.

'Only Headliners Allowed'

Kevin en Chris nodigen tijdens hun tour speciale gasten uit om hen op het podium bij te staan. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er alleen 'headliners' toegestaan. Het publiek in Madison Square Garden werd dan ook niet teleurgesteld toen special guest Dave Chappelle het tweetal op het podium vergezelde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geit

Dave was echter niet de enige speciale gast afgelopen weekend op het podium in New York. Kevin had namelijk een bijzondere verrassing voor Chris in petto en haalde een geit op het podium, die hij speciaal voor Chris had gekocht. "Maar waarom? Ik woon in een appartement", reageerde Chris lachend. "Dat is niet mijn probleem", zei Kevin. Chris vroeg zich vervolgens hardop af hoe hij in godsnaam een geit mee naar binnen zou nemen. "Ze laten met moeite zwarte mensen binnen, laat staan een geit."

Will Smith

Dave kon het niet laten om daarop in te haken en deed alsof omwonenden de politie belden en een melding maakten van een zwarte man met een geit binnen het appartementencomplex. Vervolgens vroeg hij zich af hoe Chris de geit zou noemen. Voordat Chris daar antwoord op kon geven, kwam Kevin snel tussenbeide: "De geit heet Will Smith", zei hij, refererend naar het incident tussen Chris en Will tijdens de Oscarsuitreikingen. Het publiek barstte vervolgens in lachen uit. Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie