Entertainment

Man die Kim Kardashian stalkte krijgt straatverbod van vijf jaar

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Man die Kim Kardashian stalkte krijgt straatverbod van vijf jaar

De man die Kim Kardashian al een tijdje stalkt, zal voorlopig (waarschijnlijk) niet meer in de buurt van de realityster komen. De rechtbank in Los Angeles heeft hem namelijk een straatverbod opgelegd voor de komende vijf jaar. Ook moet hij gedurende die periode minimaal 100 meter van Kim vandaan blijven, zo meldt TMZ.

Telepathische communicatie

De stalker, genaamd Andre Persaud, dook in augustus minimaal drie keer op bij de woning van Kim Kardashian. De 42-jarige realityster vreesde dat hij gewelddadig zou worden, aangezien hij zou hebben aangegeven dat hij gewapend was. Daaropvolgend zou ze de politie hebben ingeschakeld. Uit gerechtelijke documenten blijkt ook dat Persaud op social media claimde telepathisch te kunnen communiceren met Kim.

Wapens inleveren

Naast het straatverbod van vijf jaar mag Persaud geen vuurwapens meer bezitten. Ook wil de rechtbank dat hij eventuele wapens die hij nu in zijn bezit heeft overdraagt aan de lokale autoriteiten.

Eerder voorgekomen

Het is niet de eerste keer dat Kim Kardashian en haar zussen lastiggevallen worden door stalkers. Zo werd in december vorig jaar een man bij de woning van Kylie Jenner aangehouden. Ondanks dat hij een contactverbod had voor het stalken van Kylie kon hij het niet laten om bij de realityster aan te bellen om haar te kunnen zien.

Ster advertentie
Ster advertentie