Entertainment

Dader overval Kim Kardashian heeft geen spijt: "Het kan me niks schelen"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Dader overval Kim Kardashian heeft geen spijt: "Het kan me niks schelen"

Yunis Abbas, een van de mannen die er van verdacht wordt betrokken te zijn bij de overval op Kim Kardashian (41) in Parijs in 2016, heeft geen spijt van zijn daden. Dit zegt hij in een interview met VICE News.

Op het spoor

Abbas is een van de mannen uit een groep dieven Franse media ‘de opa overvallers’ genoemd wordt. De overvallers zijn namelijk allemaal tussen de 60 en 70 jaar oud. Tijdens de overal bond deze groep de Kardashian vast en hielden ze haar onder schot, terwijl ze voor miljoenen aan juwelen meenamen uit de hotelkamer van de realityster. Abbas vertelt aan VICE News dat het niet moeilijk was om de realityster op het spoor te komen. Ze volgden haar al een tijd op sociale media en keken naar de Kardashian-realtyserie. Op deze manier ontdekten de overvallers dat Kim en Kanye naar Parijs kwamen. De overvallers wisten zeker dat er iets te halen viel in de hotelkamer van de twee, omdat Kim op sociale media veel met haar sieraden pronkte. "Beroemdheden moeten wat minder opzichtig doen tegenover de mensen die het zich niet kunnen veroorloven", praat Abbas zijn acties goed. "Het is provocerend.”

Abbas bleef naar eigen zeggen beneden toen anderen naar de hotelkamer gingen, Kim vastbonden en spullen meenamen. Hij zat voor zijn aandeel in de overval 22 maanden in de gevangenis, maar werd om gezondheidsredenen vrijgelaten. Sindsdien heeft hij een boek geschreven over zijn memoires van de overval.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen spijt

Abbas heeft alles behalve spijt van de brute overval op een van de Kardashian-zusjes. Hoewel hij haar voor de overval nauwelijks kende, wist hij zeker dat ze barst van het geld. "Ik zag een keer een aflevering van haar show, waarin ze haar oorbel kwijtraakte in het water. Ze had overduidelijk veel geld en gaf er helemaal niets om. Ze was geld aan het weggooien en ik was daar om het op te halen, dat was het." De VICE-interviewer vraagt Abbas nog een laatste keer of hij zich schuldig voelt. "Schuldig? Nee, het kan me niks schelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie