Entertainment

Kim Kardashian noemt Kanye West de 'beste vader' voor hun kinderen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian noemt Kanye West de 'beste vader' voor hun kinderen

Hoewel de scheiding tussen Kanye West en Kim Kardashian allesbehalve soepel verloopt, ziet het ernaar uit dat de twee in elk geval weer samen door een deur kunnen. Zo werden de twee samen gespot bij een basketbalwedstrijd en wenste de realityster haar ex-man een fijne Vaderdag.

Basketbalwedstrijd van North

Het voormalige koppel werd afgelopen vrijdag gespot in een sportzaal waar hun oudste dochter North aan het basketballen was. Uit foto's in handen van TMZ blijkt dat Ye en Kim niet naast elkaar zaten, maar mensen die aanwezig waren, lieten aan de entertainmentwebsite weten dat de twee op een 'normale manier' met elkaar spraken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Beste vader voor onze baby's"

Twee dagen na de basketbalwedstrijd van North had Kim niets meer dan lovende woorden voor Ye. Tijdens Vaderdag noemde ze haar ex-man namelijk de beste vader voor hun vier kinderen. "Bedankt dat je de beste vader bent voor onze baby's en van ze houdt zoals je dat doet. Fijne Vaderdag Ye", schreef de realityster in een post via haar Instagram Stories.

Ook wenste ze haar eigen vader, die in 2003 overleed aan kanker, een fijne Vaderdag. "Fijne Vaderdag voor de beste papa ooit. De kinderen vroegen hoe ik Vaderdag met je kon vieren als je helemaal in de hemel bent en kwamen met allerlei schattige ideeën. Ik mis je en hou met mijn hele ziel van je."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie